Category Archives: Secretele unui barbat

Ce iubesc femeile sa auda de la barbati?

Dintotdeauna a existat o lupta intre cele doua sexe. Intre femei, care afirma ca nu pot intelege mentalitatea barbateasca si barbati, cei care pretind ca femeile sunt un mister total, un fel de cutie a Pandorei. Dragilor, va intelegem suferinta si de aceea am decis sa va ajut putin in aceasta privinta.

In primul rand, femeile nu vor sa auda despre fostele voastre relatii si cat de bune erau fostele. Nu este necesar pentru ca stim deja totul. Faptul ca uneori vorbiti cu atata patos si ne lasati sa stim prea multe informatii, ne poat duce in eroare, crezand ca nu suntem suficiente si ca ar trebui sa semanam mai mult cu ceea ce descrieti voi. O jignire imensa. Femeile vor sa auda despre cat de frumoase sunt ele, nu cat de frumoasa e fosta. Femeile vor sa auda cat de buna e prajitura lor, nu ca fosta stia sa faca mancarea voastra preferata.

In al doilea rand, femeile au nevoie sa auda de la voi ca le iubiti si apreciati. O femeie careia nu ii spui suficient de des cat de pretuita este va crede ca nu o mai simtiti sau ca ati spus-o ca sa fie spusa. Asa suntem noi, ne pierdem increderea foarte des in propria persoana pentru ca tindem spre perfectiune si gandim prea mult.

Totodata, o femeie vrea sa auda gandurile voastre. Trebuie sa ne lasati in sufletul vostru, sa ne lasati sa va citim, sa ne lasati sa va cunoastem. Vrem sa auzim ca ati pune pauza unui meci de FIFA pentru noi. Vrem sa auzim lucruri ca : “Tu nu esti in apele tale” sau “Cine te-a suparat?” fara sa va spunem noi ca ceva nu e in neregula. Vrem sa auzim ca va pare rau cand gresiti.

Totusi, un mic sfat baieti: nu va limitati doar la cuvinte. Ele trebuie insotite si de actiuni care sa demonstreze ceea ce ne spuneti.

Mult success!!

      No Comments on Ce iubesc femeile sa auda de la barbati?

Blogul LaFemei.com

Salutare dragi citioare si cititori!

In mare parte acesta este un blog destinat femeilor dar de ce nu si barbatilor. Voi incerca sa deslusesc in articolele de pe acest site toate secretele unui barbat care te vor ajuta sa il faci mai fericit si mai sigur pe relatia dintre voi doi. Speram ca iti vor placea articolele noastre si ne vei citi articolele cu placere.

      No Comments on Blogul LaFemei.com