Despre sexul in cuplu

      No Comments on Despre sexul in cuplu

Pe masura ce trece timpul, sexul in cuplu se schimba. se re si relatia dintre cei doi parteneri ajunge sa se schimbe in timp. La inceput, pasiunea este cea care porneste legatura dintre doua persoane. Pe termen lung, viata sexuala a unui cuplu se metamorfozeaza. Bettina Arndt a scris ca femeile care simt o dorinta scazuta fata de sex, ar trebui sa o faca si gata. Ele nu ar trebui sa mai bata moneda pe preludiu. Cu toate ca femeile pot avea un libido mai scazut, sexul poate incuraja foarte bine atat sentimentele, cat si dorinta sexuala.

Chiar si barbatii pot avea un libido scazut, acest lucru vine ca un raspuns la faptul ca barbatii sunt considerati a fi mereu dispusi de a fi mai mereu activi sexual, in timp ce femeile nu. Stresul este unul dintre motivele pentru care atat barbatii, cat si femeile au momente de libido scazut. Inafara de stres, oboseala fizica si problemele emotionale, pot contribui si ele la un libido mai scazut. Sexul in cuplu va poate surprinde, acesta fiind uneori mai bun decat cel anticipat. Uneori este insa nevoie de preludiu, astfel incat sexul sa fie unul de calitate. Un preludiu bun ar putea fi chiar vizionarea unor filme xxx. In timpul preludiului, partenerul se poate bucura de conexiune cu iubitul sau iubita, dar si de intimitate. Aceste lucruri sunt esentiale intr-o relatie. Daca exista respect intre parteneri se poate ajunge si la un compromis.

Dorinta scazuta de sex poate fi confundata cu lipsa ei. Atunci cand un partener refuza sa faca sex, nu exista loc de compromis. Lucrurile nu stau asa in cuplu. Exista uneori si tonuri de mijloc, atunci cand unii parteneri ar avea sau nu ar avea chef de sex. Relatiile cu probleme mari au un libido foarte scazut. Un apetit scazut ar putea releva problemele partenerilor. Este important sa se aiba in vedere dinamica in cuplu, pentru a se identifica problema. De multe ori este o problema de abordare. Poate ca unul dintre parteneri are nevoie de un stimulent, cum ar fi un film adult, pentru a-l determina sa faca sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *